Spoedeisende Hulp

Bent u door de Spoedpost Westelijke Mijnstreek doorverwezen naar de SEH, dan wordt u mogelijk eerst gezien door een gespecialiseerde verpleegkundige. Deze stelt vast met welke haast u geholpen moet worden.

Wachten op de SEH
We proberen u altijd zo snel mogelijk te helpen. Soms lukt dit helaas niet, door onverwachte drukte of mensen die met grote spoed zorg nodig hebben.

Deze patiënten moeten direct geholpen worden. Hoe eerder we erbij zijn, hoe meer kans er is dat ze goed herstellen. Het kan daarom gebeuren dat patiënten die zich ná u gemeld hebben, eerder worden geholpen. Zij lopen meer risico en zijn misschien zelfs in levensgevaar. Daarnaast kan het ook zo zijn dat een andere patiënt voor een andere specialist komt die op dat moment tijd heeft om de patiënt te zien. Het kan ook voorkomen dat u moet wachten op uitslagen van bloedonderzoek of röntgenfoto’s.

Nazorg
Gelukkig kunnen de meeste patiënten na onderzoek of behandeling op de spoedpost weer naar huis. U krijgt van onze artsen instructies mee voor thuis. Soms wil een specialist u op een later tijdstip terugzien. U wordt dan de eerst volgende werkdag gebeld om een afspraak te maken. Ook kunt u voor controle naar de huisarts worden verwezen. Hiervoor moet u zelf een afspraak maken. Soms moet u in het ziekenhuis blijven. De arts wil uw gezondheid in de gaten blijven houden of verder onderzoek doen.

Waar vind ik de Spoedpost Westelijke Mijnstreek? Demystraat 1, 6162 AP GELEEN
Wilt u de locatie bezoeken en in alle eenvoud naar de locatie rijden? Bereken hieronder makkelijk u route.